Sundhedsforedrag om sundhed og sundhedsledelse

Bestil et sundhedsforedrag til dit næste personalemøde

Varighed: 1-1½ time
Pris: ring og forhør om prisen. mob.30509555

  • Hvad er sundhed?
  • Hvorfor motion?
  • Hvad er sund kost?
  • Hvordan kommer jeg i gang?
  • Motivation til at fortsætte?
  • Sundhedsledelse

Se foredrag fra Cryptera her

Foredraget om sundhed på arbejdspladsen byder både på faktuelle oplysninger om sundhed, motion og kost, men i høj grad også praktiske ideer og eksempler på, hvordan du selv kommer i gang i hverdagen.

Under foredraget afprøver vi forskellige motionsøvelser, så alle får mærket effekten på egen krop.

Prisen er eksklusiv moms og kørsel.

Sundhedsledelse – sundhed skal ledes

Erfaring viser, at god sundhedsledelse er afgørende for, at virksomheden opnår succes med sundhedsarbejdet. God sundhedsledelse motiverer medarbejderne, skaber struktur på sundhedsindsatsen – og sikrer, at medarbejdernes ønsker, behov og etiske spilleregler tages i betragtning. Foredraget giver eksempler til god sundhedsledelse. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter foredraget.

Hvem er foredragsholder?

Sundhedsforedrag ved Bo IsaksenBo Isaksen – Sundhedskonsulent

Bo er uddannet cand.mag. i historie og idræt og har arbejdet som pioner med sundhedsfremme på arbejdspladser siden 1993. Han har udviklet landsdækkende motionskampagner som f.eks. Vi cykler til arbejde, Arbejdspladsen motionerer og Tæl skridt.

Bo sidder i dag i et væld af styregrupper omkring motion og sundhedsfremme på arbejdspladsen. Han har blandt andet tidligere siddet i Forum for Motion – et rådgivende organ for sundhedsministeriet.

Bo Isaksen var skaber og daglig leder af afdelingen ‘Motion på Arbejdspladsen’ under Dansk Firmaidrætsforbund, der arbejdede med sundhedsfremme på adskillige danske arbejdspladser frem til september 2013.

1.september 2013 stiftede Bo sit eget selskab HRsund.dk Aps, hvor han i dag er direktør og daglig leder.