Om HRsund

sundhedskonsulentHRsund.dk er startet som et ApS af sundhedskonsulent Bo Isaksen i 2013. Hovedformålet med HRsund.dk er, at tilbyde Danmarks bedste og billigste sundhedstjek.

Dels skal tjekket give kunden et her og nu billede af sundhedstilstanden, men efterfølgende skal den motivere til en sundere livsstil gennem den personlige vejledning og rådgivning af vores sundhedskonsulenter.

SundhedsScore konceptet er udviklet i samarbejde med Morten Zacho.

Lidt om baggrunden

I midt 90’erne var Bo Isaksen på kursus i Sverige hos Sture Malmgren på Stråkenhus for at lære om Hälseprofil bedömning. Et koncept Sture Malmgren havde udviklet på Saab fabrikkerne og som Bo modificerede til danske forhold og tilbød til danske virksomheder. Det blev starten på sundhedstjek i Danmark og siden har mange forskellige kastet sig over produktet, så der i dag er en bred vifte af aktører på markedet.

Efter 20 år i Firmaidrætten med bl.a. sundhedstjek, sundhedsprofil og sundhedscafé blev beslutningen taget om at starte eget firma med det nye koncept SundhedsScore. ”Endelig et koncept der medtager alle KRAMS faktorer og som anskueliggør sundhed på en let og forståelig metode” siger Bo om konceptet. Morten Zacho har virkelig ramt plet med dette koncept. Samtidig er det en fantastisk metode til benchmarking af virksomhedens sundhed op mod andre virksomheder, da man sammenligner uanset ansattes køn, alder og størrelse.

Sundhedstjekkene bliver i dag udført af en fast lille stab af cand.scient uddannede, men altid med Bo Isaksen som fast sundhedskonsulent på alle tjek.

Medarbejdere i HRsund

Direktør i HRsund Bo IsaksenBo Isaksen

Sundhedskonsulent & Direktør
Cand.mag i historie og idræt
Email bo@hrsund.dk
Telefon +45 30 50 95 55

Bo stiftede HRsund i 2013. Bo har mere end 20 års erfaring indenfor sundhedstjek.
Bo udfører sundhedstjek og afrapportering til den enkelte virksomhed

Troels Isaksen

Læge

Har tidligere arbejdet som sundhedskonsulent gennem en årrække, men blev i 2013 tilknyttet som læge ved grundlæggelsen af HRsund.

Persondatapolitik

Vi behandler dine personlige oplysninger sikkert og med respekt, det er derfor vigtigt at du ved hvilke personlige oplysninger HrSund indsamler om dig og hvad vi bruger dem til.

Persondata – hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til – Læs mere her